Menu Content/Inhalt
 
Izpušni sistemi Natisni
sobota, 02. avgust 2008

Če pravočasno odkrijete problem v zvezi z izpušnim sistemom, si lahko prihranite veliko slabe volje in denarja.

 

Izpušni sistem vašega avtomobila je veliko več kot samo cev, ki štrli iz njegovega zadka. Poleg tega, da odvaja izpušne pline, regulira hrup, se postavlja z zmogljivostjo vozila in izboljšuje izrabo goriva. Ker pa leži skrit spodaj, ni vedno lahko opaziti, da nastajajo težave – razen če pozorno ne prisluhnete. Če zaznate nenavadne zvoke, ki prihajajo iz izpušnega sistema – npr. bobnenje, sikanje ali pokanje, ali pa ropotanje ali kovinske vibracije – je najbolje, če se z vašim avtomobilom čim prej oglasite v vašem najbližjem Vulco servisu.

 

Naši visokousposobljeni strokovnjaki bodo lahko hitro ugotovili kje je težava. Če se napaka dovolj zgodaj odkrije, ni potrebno menjati celotnega sistema, ampak je včasih dovolj zamenjati čisto majhen del, s čimer prihranite čas in denar. Če vam bomo v kratkem prihranili nekaj denarja, si prav lahko predstavljamo, da se boste še dolgo vračali k nam.

 

Izpušni plini gredo iz motorja v katalizator, ki pripomore k zmanjšanju emisije. Potem jih serija cevi vodi v izpušni lonec, kjer navrtane kovinske plošče ali cevi zmanjšajo tlak plina, da izpušni plini skozi izpušno cev manj hrupno zapustijo avtomobil (in ne motijo sosedov).

 

Koliko časa zdrži vaš izpušni sistem, je odvisno od dolžine in pogostosti voženj, in ne toliko od tega, kdaj je bil nameščen. Pri vozilih, ki se večinoma uporabljajo za kratke vožnje po mestu, izpušni sistem precej prej (naj bo to časovno ali glede na število prevoženih kilometrov) razpade, kot pri vozilih, ki se v glavnem vozijo na dolgih relacijah.

 


Izpušni sistemi Avto galant so izdelani iz dvojne nerjaveče pločevine. Visoko kvaliteto dokazujejo tudi z 18-mesečno garancijo, ki jo dobite ob nakupu le-teh. Izpušni sistemi Avto Galant so slovenski proizvod z ugodnim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Vulco centri vam nudijo tudi izpušne sisteme proizvajalca Walker .

 

Zadnja sprememba ( sreda, 12. september 2012 )
 
< Nazaj   Naprej >

Išči po strani

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek7:30 - 19:00
Sobota 8:00 - 12:00
Nedelja Zaprto

Hitri kontakt:

    Avto servis Jerala Profil
    Virmaše 190

    mob: 031/277-772
    tel: 04/515 37 32
    fax: 04/515 37 33

Vprašajte nas


Vnesite svoje ime
E-poštni naslov:
Telefonska številka:
Sporočilo:

© 2017 www.avtoservis-profil.si - Pravi avtoservis, mi poskrbimo za vaš avto. Kakovostno in ugodno. Izvedba Studio Odtisi