Menu Content/Inhalt
 
Olja Natisni
sobota, 02. avgust 2008

V Vulco servisu hitro in strokovno opravimo servis vašega vozila. Z izborom primernega olja  Castrol  poskrbimo za daljšo življenjsko dobo motorja vašega vozila, saj je mazno olje življenjsko pomemben element vsakega motorja z notranjim izgorevanjem. Olja  Castrol imajo na področju kakovosti motornih olj in maziv že več kot stoletne izkušnje. Linija olj  Castrol ima velik izbor svojih izdelkov, primerne za vsa vozila, od majhnih osebnih avtov do vozil Formule 1.

Poleg olj blagovne znamke  Castrol pa v Vulco servisih nudimo tudi motorna olja BP-British Petrolium, ki je ena izmed največjih naftnih družb na svetu. Stalno raziskovanje in uvajanje nove, okolju prijazne tehnologije, zagotavljata kakovost in učinkovitost BP produktov, ki so tudi cenovno ugodni.

 


V Vulco centrih so vam na voljo vrhunski filtri zraka, olja ter goriva blagovne znamke  Fram, ki je v svetu znan po svoji visoki kvaliteti materialov, ki zadostujejo vsem najnovejšim ekološkim zahtevam na tem področju.

 


V Vulco centrih vam med drugim nudimo tudi menjavo avtomobilskih vžigalnih svečk. Na zalogi imamo svečke blagovne znamke  Valeo, ki jih lahko najdete skoraj v vsakem novem avtomobilu.

Zadnja sprememba ( sreda, 12. september 2012 )
 
< Nazaj   Naprej >

Išči po strani

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek7:30 - 19:00
Sobota 8:00 - 12:00
Nedelja Zaprto

Hitri kontakt:

    Avto servis Jerala Profil
    Virmaše 190

    mob: 031/277-772
    tel: 04/515 37 32
    fax: 04/515 37 33

Vprašajte nas


Vnesite svoje ime
E-poštni naslov:
Telefonska številka:
Sporočilo:

© 2017 www.avtoservis-profil.si - Pravi avtoservis, mi poskrbimo za vaš avto. Kakovostno in ugodno. Izvedba Studio Odtisi