Odprto zopet v ponedeljek 08:00 - 18:00

V Vulco servisu hitro in strokovno opravimo servis vašega vozila. Z izborom primernega olja  Castrol  poskrbimo za daljšo življenjsko dobo motorja vašega vozila, saj je mazno olje življenjsko pomemben element vsakega motorja z notranjim izgorevanjem. Olja  Castrol imajo na področju kakovosti motornih olj in maziv že več kot stoletne izkušnje. Linija olj  Castrol ima velik izbor svojih izdelkov, primerne za vsa vozila, od majhnih osebnih avtov do vozil Formule 1.

Poleg olj blagovne znamke  Castrol pa v Vulco servisih nudimo tudi motorna olja BP-British Petrolium, ki je ena izmed največjih naftnih družb na svetu. Stalno raziskovanje in uvajanje nove, okolju prijazne tehnologije, zagotavljata kakovost in učinkovitost BP produktov, ki so tudi cenovno ugodni.

 

V Vulco centrih so vam na voljo vrhunski filtri zraka, olja ter goriva blagovne znamke  Fram, ki je v svetu znan po svoji visoki kvaliteti materialov, ki zadostujejo vsem najnovejšim ekološkim zahtevam na tem področju.

 

V Vulco centrih vam med drugim nudimo tudi menjavo avtomobilskih vžigalnih svečk. Na zalogi imamo svečke blagovne znamke  Valeo, ki jih lahko najdete skoraj v vsakem novem avtomobilu.