Odprto zopet v sobota 08:00 - 12:00

Zaupajte nam. Varno ustavljanje se začne že tukaj.

 

Kakor vsi sestavni deli, se tudi učinkovitost zavor sčasoma zmanjša. Ker pa se to dogaja postopoma, večina ljudi razlike sploh ne občuti. Novi avtomobili so vedno močnejši in zato navedeno slabšanje zavor postaja bolj in bolj nevarno. Vzemite si trenutek in razmislite, če ste opazili kaj od spodaj navedenega.

ÄŒe pri pritisku zavore slišite zvok, kot bi se nekaj drgnilo, so verjetno zavorne obloge že precej obrabljene in jih je treba zamenjati, morda so tudi že poškodovale zavorne kolute. ÄŒe vas pri zaviranju vleče na eno stran, to običajno pomeni, da se je zalepil ali zagozdil kakšen mehanski ali hidravlični sestavni del. ÄŒe zavorni pedal občutite, kot bi bil iz gobe, je v hidravličnem sistemu zaradi puščanja tekočine morda zrak. ÄŒe se trese, imate morda deformiran zavorni kolut ali boben.

 

In, kar je bolj očitno, če vaša opozorilna luč za zavore na armaturni plošči sveti kot novoletna jelka, ali če lahko ročno zavoro potegnete više, kot bi smeli (več kot 6 do 8 tleskov pri sodobnih avtomobilih), nikar tega ne ignorirajte. ÄŒim prej obiščite enega od Vulco servisov. Najprej vam želimo rešiti življenje, potem pa se bomo ukvarjali s tem, kako bi vam prihranili izdatke.

 

V Vulco servisih so vam na voljo zavorni sistemi blagovne znamke  Bendix in Jurid, ki skupaj predstavljata največjega proizvajalca vseh vrst zavornih delov od zavornih ploščic, diskov, čeljusti, valjev, zavornih cevi ter zavornih klešč. S svojimi izdelki so dobavitelji vsem najpomembnejšim tovarnam osebnih, poltovornih ter tudi tovornih vozil, saj jih odlikuje izredno visoka kvaliteta izdelkov.